Bemutatkozás

A Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete a három vagy több gyermeket nevelő családok társadalmi egyesülése. Működésének célja az, hogy elfogadtassa a társadalom számára a nagycsalád eszményét, megbecsülést és elismerést szerezzen a több gyermeket vállaló szülőknek. Képviselje érdeküket a társadalmi vezetés felé, esélyegyenlőséget teremtsen családjaink számára a tanulás, a sport és a napi gazdaság területén. Egyesületünk működését tekintve pártpolitika és vallásmentes.

A Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete tagja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, amely az ország második legnagyobb taglétszámú civil szervezete. Egyesületünket 1991-ben alapítottuk. 1998. január 1.-től közhasznú szervezet vagyunk. Jelenleg 83 család a tagunk, ezen belül 350 fő a gyerekek száma.

A szülők mindegyike legalább középfokú végzettségű vagy valamilyen felsőfokú szakképesítéssel rendelkezik. Taglétszámunk növekedésében meghatározó tényező a belső ajánlási rendszer. Mi mindenképpen a társadalom törekvő Önmagával szemben is igényes és felelősségteljes rétegét próbáljuk meg összefogni. Az a meggyőződésünk, hogy a jövő építése az ilyen típusú család modellen nyugszik. Az a célunk, hogy a gyermekeinkből tanult, művelt emberek váljanak. Szorgalmazzuk, hogy anyanyelvünkön kívül a család tagjai beszéljenek még egy nyelvet, lehetőleg középfokú szinten.     

Miskolc Város Önkormányzatával, a Máltai Szeretetszolgálat Miskolci Központjával, a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezetével és a Civilházzal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Egyesületünket a nyertes pályázatokból, Szja.1%-ából tudjuk működtetni. Keressük azon támogatókat is, akik munkánkat és törekvéseinket megis­merve segíteni tudnak céljaink megvalósításában.

2021

2020

2018

Támogatóink

  • MINE
  • EMMI
  • EMET
  • BGA
  • NEA

Képtár

Videotár

Itt vagyunk

Kedves támogatónk!

A gombra kattintva bankkártyás fizetési felületen keresztül tudja támogatni céljainkat!
Köszönjük szépen!Elfogadott kártyatípusok

3532, Miskolc, Réz utca 3/A. +36 20 440 3274 info@noemiskolc.hu H - P: 9:00 - 17:00 (telefonos bejelentkezés szükséges)