Adventi Civil Börze - Online adománygyűjtés

A Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagszervezete. A NOE alapelveivel megegyezően célunk az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációért érzett felelősség erősítése, a nagycsaládok érdekeinek képviselete és szolgálata. Önkénteseink, tagjaink azért dolgoznak, hogy a család fontosságát, a társadalmi értékeket, megtanítsák és igyekezzenek átadni gyermekeinknek. Egyesületünk tagjai olyan, - legalább három gyermeket nevelő családok - akik egymást segítő közösségé szeretnének válni. Ösztönözzük a nemzedékek harmonikus együttélését, segítjük az idős családtagokat. A NOE nagy rendezvényeihez kapcsolódunk, így az ország más részein élő nagycsaládosokkal is kontaktusban lehetünk. Céljaik egységben állnak, melyben szervezett kulturális rendezvények, kirándulások, előadások, oktatások segítenek minket. A sokszínű tagságot összetartó közös érték a család.

Nemrégiben kaptunk meg egy épületet, melyet bérlünk és saját erőnkből újítottunk föl, hogy méltó legyen egyesületünk céljainak megvalósításához. Az adományokból ebben a közösségi házban kialakított játékszobát szeretnénk berendezni gyermekeinknek. Illetve udvari játékokat vásárolni és játszóteret építeni számukra.

Köszönjük, ha minket választ, mert nagycsaládban élni jó!

Kérjük támogasson bennünket, hogy minden családban boldogan teljen a karácsony!

Az adományokat a Közösségi Házunkban a gyermekjátékok fejlesztésére és játszótér kialakítására fordítjuk!

Egyesületünk az alábbi bankszámlaszámon fogadja az adventi adományokat (a banki átutalás során a közleménybe az „Adventi Civil Börze” megjegyzést szükséges beírni):

Bankszámlaszám: CIB 10701173-67246247-51100005

Elérhetőség:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36 20 440 3274

Bemutatkozó videó:

 

Az alábbi ajándéktárgyak valamelyikével szeretnénk megköszönni adományát! Kérjük, vegye fel szervezetünkkel a kapcsolatot a postázási részletek egyeztetése miatt. Köszönjük támogatását!

2021

2020

2018

Támogatóink

  • EMMI
  • NEA
  • BGA
  • EMET
  • MINE

Képtár

Videotár

Itt vagyunk

Kedves támogatónk!

A gombra kattintva bankkártyás fizetési felületen keresztül tudja támogatni céljainkat!
Köszönjük szépen!Elfogadott kártyatípusok

3532, Miskolc, Réz utca 3/A. +36 20 440 3274 info@noemiskolc.hu H - P: 9:00 - 17:00 (telefonos bejelentkezés szükséges)